Portfolio

www.bcssteel.eu

Een volledig schaalbare website met de nadruk op de achtergrondafbeeldingen, een website die al jaren meegaat.


www.pottenbakkerijdrenthe.nl

één van onze eerste klanten, volledig aanpasbaar door de klant zelf


www.4x4feestdrenthe.nl

Voor het jaarlijkse evenement 4X4 Feest Drenthe hebben wij een website ontwikkeld met digitale entreekaart module, volledig aanpasbaar door de beheerders. Daarnaast verzorgen wij al het drukwerk.


Een mooi werkende webshop met de mogelijkheid tot voorraadbeheer, pdf facturen, klantaccounts, spaarpunten en vanzelfsprekend volledig te beheren door de eigenaar.


Deze multifunctionele webshop geeft de klant niet alleen de mogelijkheid om paard gerelateerde producten te verkopen maar is eveneens een portfolio voor de fotoshoots.


Voor Camping de Kolibrie hebben wij in 2010 een nieuwe website gemaakt met een custom CMS waardoor de klant in staat is alles zelf te beheren.


Op maat gemaakt Content Management Systeem met bandenconfigurator en occasionmodule, klant kan alles zelf beheren.


Volledig responsive design voor de producten van het sportkledingmerk Craft. Webshop is op maat gemaakt en heeft diverse modules welke het werkgemak aanzienlijk hebben verbeterd.


fikkertmelkveehouderij.nl

Maatwerk website met een agenda module voor het personeel waarop alle taken digitaal inzichtelijk zijn en worden bijgehouden.


Voor het ZZP bemiddelingsbureau Werkthard hebben wij een volledig operationele vacature website gerealiseerd.


sloopmetersnoord.nl

www.sloopmetersnoord.nl is een aanbod website voor beschikbare sloopmeters binnen de Ruimte voor Ruimte regeling in Noord Nederland.


ccpaintball.nl

Naast de website verzorgen wij voor Checkpoint Charlie Paintball ook het drukwerk.